Agder bunadsølv

Syns du det er vanskelig å finne bunadsølv til bunaden fra Agder? Vi har et bredt utvalg av bolesøljer, veskelåser, sjalfester, kjeder og beltespenner som er designet med tanke på bunaden fra Agder. Se bunadsølv ferdig påsydd i en av våre to butikker, så gir vi på bakgrunn av erfaring og kunnskap, gode råd om hvilket sølv som vil passe best til dine farger.

Dersom du ikke har muligheten for å ta turen til Stavanger eller Kvadrat Kjøpesenter, kan du bestille Agder bunadsølv i vår nettbutikk så sørger vi for at det kommer levert hjem på døra. Utvalget kan ses her på våre nettsider, men dersom du skulle ha spørsmål som ikke besvares her, er du naturligvis hjertelig velkommen til å ringe oss eller sende en e-post. Vårt mål er at du får en flottest mulig bunad som kan vare i mange mange år.

Våre nærmeste partnere når det gjelder sølv er Vossasylv, Hasla og Morild Bunadsølv, som alle er anerkjente for deres håndverk og dedikasjon til faget.

Det er viktig at du tar vare på ditt Agder bunadsølv når det har vært i bruk. Ideelt sett pakkes alt sølvet bort i syrefrie plastposer som igjen oppbevares et tørt og mørkt sted. Pass på at hverken gummi eller skumgummi er i nærheten av sølvet, for da starter det å anløpe. Her finnes det også mange gode tips og råd på internett som man kan benytte seg av.

I tillegg til bunadsølv har vi også alt av tilbehør til bunaden fra Agder, det være seg vesker, hårbøyler, belter, skjorter, bunadsko, strømper osv. Felles for alle våre produkter er at de holder høy kvalitet og er laget av de fineste materialer. Vi tar ansvaret med å forvalte vår felles kulturarv tungt, og derfor er det ingen snarveier hverken på materialer eller arbeidstid.

Vi gleder oss til å hjelpe deg med drømmebunaden!