Åmlibunad med nydelige broderier

Vurderer du å kjøpe en helt ny Åmlibunad? Embla Bunader, med butikker i henholdsvis Stavanger og Sandnes og på Kvadrat kjøpesenter, kan skreddersy din nye Åmlibunad slik at den blir nøyaktig etter dine mål og slik du ønsker at den skal være. Denne bunaden er bygget på tradisjonelle folkedrakter fra bygdene Åmli, Gjøvdal, Mykland og Tovdal på sent 1700-tall. På grunn av Sørlandets nærhet til sydlige handelspartnere og de mange sjømenn, var det god tilgang på brokader, sølv og silke.

Det viktigste for oss når du skal kjøpe din nye Åmlibunad er i første omgang at du har en god opplevelse under prosessen og i neste omgang at du er hundre prosent fornøyd med din nye bunad. Vi anbefaler at du tar kontakt med oss og avtaler en tid der vi i fred og ro kan ta dine mål. Dette er en drakt som skal vare i generasjoner og det er viktig at alt, helt ned til de minste detaljer, gjøres ordentlig.

Vi har stor respekt for våre rolle som forvalter av en felles kulturarv, og vi arbeider med nær perfeksjonistiske mål når det dreier seg om de tradisjonelle mønstre og broderinger. På den andre siden er bunaden også kultur og og den skal være i forandring, noe som også bunadens historie er et bevis på. I våre butikker venter våre erfarne medarbeidere på å kunne hjelpe deg å lage en perfekt Åmlibunad, slik du vil ha den.

Dersom du har spørsmål om din nye Åmlibunad eller vil vite mer, er du hjertelig velkommen til en av våre butikker i Stavanger, Sandnes og på Kvadrat kjøpesenter.