Du har ingen varer i handlekurven.

Delsum: kr 0,00

Beltestakk fra Bø i Telemark

Hos oss i Embla Bunader finner du et rikelig utvalg av beltestakk til bunad. Beltestakken har fått navn etter det brede, brikkevevde beltet som går flere ganger rundt livet. Det sies at fra rundt 1840-årene skjedde det en gradvis endring på Raudtrøyebunaden og dette ledet til det vi i dag kjenner som beltestakken. Til beltestakken bruker man en halsring, en eller to søljer på bringen, maler på livet, mansjettknapper på armene, halstørkle, vippe og/eller silketørkle på hodet, svarte bunadsko og strømper.

Vi har et stort utvalg av tilbehør til bunad i vår nettbutikk. Skulle du være på utkikk etter beltestakk eller annet tilbehør til din bunad er du hjertelig velkommen inn vår butikk i Stavanger eller Sandnes for å ta en kikk.

Skulle det være noe du lurer på kan du gjerne ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg å finne nettopp det du er på utkikk etter! Vi er en spesialistforretning for bunader, og i tillegg til Rogalandsbunad har vi Beltestakk fra Bø i Telemark, Nordlandsbunad samt en rekke andre modeller fra hele landet.

Du er selvfølgelig også velkommen inn i en av våre butikker i Sandnes og Stavanger

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.