Du har ingen varer i handlekurven.

Delsum: kr 0,00

Bolesølje

Er du på jakt etter en bolesølje laget med kjærlighet i norske tradisjoner? Mange betrakter en bolesølje som bunadens desiderte midtpunkt og her er det også mange forskjellige variasjoner man kan velge mellom.

Historisk sett går vår bolesølje helt tilbake til middelalderen, men siden den gang har også mye forandret seg, også bunaden. I dag er det vanlig at man bruker søljer med filigransarbeid, og her hos oss kan vi tilby bunadsølv til Rogalandsbunaden som er elegant, solid og kanskje det tyngste sølvet man kan finne til nettopp denne type bunad.

Det er naturligvis mulig å kjøpe et sett med bunadsølv som inkluderer både bolesølje, veskelås, sjalfeste, kjede og beltespenne. Alt kan enkelt bestilles i vår nettbutikk og vi sørger for at dine varer kommer trygt og hurtig fram. Dersom du befinner deg i Rogaland, vil vi benytte anledningen til å ønske deg velkommen til en hyggelig bunadsprat i en av våre to butikker. Vi har jobbet lenge i bransjen og besitter en høy fagkunnskap, og ikke minst et stort engasjement.

Bunader og bunadsølv er noe som gjerne skal brukes over flere generasjoner og derfor er det viktig at man passer på med vedlikehold. Når det gjelder din bolesølje og resten av bunadsølvet skal man passe på med oppbevaringen. Pakk alt sammen vekk umiddelbart etter bruk i syrefrie plastposer som legges et mørkt og tørt sted. Pass på å hold gummistrikk og skumgummi langt unna, da dette får sølvet til å anløpe.

Dersom du har noen spørsmål er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.