Bunad fra Vest-Agder med sølv og tilbehør

Leter du etter en Vest-Agder bunad laget med kjærlighet, fagstolthet og høy kvalitet, er det bare å lese videre. Når vi lager din nye Vest-Agder bunad benytter vi kun ullstoffer fra Gudbrandsdalen Uldvarefabrik, som er internasjonalt anerkjente for deres utmerkede kvalitet.

De fleste av våre modeller fremstilles av vår søsterbedrift, Nordlys Søm- og Broderihus i Thailand. Med over 20 års erfaring i bunadsproduksjon og fokus på kvalitet i hver minste detalj har vi levert bunadsmodeller fra hele landet. Broderiene består av det fineste garnet fra Rauma og vi tar oss god tid med arbeidet for at du skal få en Vest-Agder bunad med tette, detaljerte og nydelige broderier.

Dersom du befinner deg i Rogaland vil vi gjerne ønske deg velkommen til en av våre butikker. Her vil vi gjøre vårt ytterste for at du får drømmebunaden du ønsker deg. Bestill gjerne en time for måltaking slik at vi kan bruke god tid uten å bli avbrutt av andre kunder. En slik avtale kan også gjøres utenfor butikkens normale åpningstid.

Vi har også et bredt utvalg av sølv, bunadsko, skjorter, vesker og annet tilbehør som passer til din nye Vest-Agder bunad. Tilbehøret kan også kjøpes gjennom nettbutikken, så sørger vi for at du får din bestilling på døra.

Skulle du ha noen spørsmål eller spesielle ønsker i forhold til din nye Vest-Agder bunad, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon, e-post eller stikk innom en av våre butikker.

Les gjerne mer på våre nettsider om hvordan du tar vare på bunaden og tilhørende sølv slik at det holder seg pent og staselig i mange år fremover.