Du har ingen varer i handlekurven.

Delsum: kr 0,00

Bunadsko for herrer og damer

Skal du kjøpe nye bunadsko? Vi fører både dame- og herresko fra noen av landets mest anerkjente produsenter. Når det gjelder bunader er det viktig at ikke bare bunaden selv holder høyeste kvalitet, men det samme gjelder også tilbehør som bunadsko, vesker, skjorter, silkeskjerf, sjal, belter, bunadsølv og alt annet du behøver til bunaden.

Vi har gjort det både enkelt og trygt å kjøpe bunadsko i nettbutikken, og vi sørger for at skoene kommer hurtig fram. Ønsker du å kikke nærmere på skoene eller prøve dem før du kjøper, anbefaler vi at du besøker en av våre to butikker i Rogaland. Her finner du alltid kvalifisert personale med lang erfaring og en utstrakt kompetanse om vår kjære folkedrakt.

Da bunadsko er laget av lær, anbefaler vi alltid at de impregneres før de brukes, og skulle du ha noen spørsmål om hvordan man sørger for at bunaden, bunadsølv og annet holdes pent og staselig, er du alltid velkommen til å stikke innom.

I tillegg til bunadsko har vi også alt det du skulle behøve av tilbehør til folkedrakten. For oss hviler det et stort ansvar da vi viderebringer og forvalter vår felles kulturarv, og det er grunnen til vår perfeksjonistiske tilnærming til å lage bunader. Vi bruker kun markedets beste leverandører og tar ingen snarveier enten det dreier seg om broderier, bunadssølv eller andre deler av bunaden.

Har du spørsmål om våre bunadsko, leveringstid eller noe annet, er det bare å ta kontakt med oss på e-post og telefon.

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.