Du har ingen varer i handlekurven.

Delsum: kr 0,00

Bunadsølv for alle typer bunader

Hos oss i Embla Bunader finner du et rikelig utvalg av bunadsølv som vil gjøre nettopp din bunad helt komplett. Vi har bunadsølv som passer til alle typer bunader. Det finnes mange forskjellige typer og varianter av søljer. Bunadsølv kan være oksidert, hvitt eller gullforgylt. Hver bunad har tilhørende bunadsølv, men det er også variasjoner mellom de ulike sølvsmedene. Det kan også være fint å kombinere med arvet sølv. Mye draktsølv har lange tradisjoner med uttrykk som kan spores helt tilbake til vikingtiden.

Kun kvalitet ivaretar vår kulturarv

Embla bunader ønsker å bidra til at bunadsølvet ditt blir så flott som mulig. Vi har flere store leverandører av bunadsølv, og kan tilby en rik produktbredde å velge fra. Våre erfarne medarbeidere kan også gi råd om nye, spennende søljer som lar seg kombinere med tradisjonelle sølvsett.

Det kan være bra å få råd om hvitt eller oksidert sølv passer best til akkurat din bunad, og vi har nydelige søljer, ringer og øredobber med krystaller som matcher øyenfarge eller vestefarge.

Hvis du skulle være interessert i å se vårt utvalg av bunadsølv er du hjertelig velkommen til å ta en kikk i vår nettbutikk. Her kan du ta en nærmere titt på nettopp det bunadsølvet du er ute etter.

Kom gjerne innom en av våre butikker i Stavanger, Sandnes eller Kvadrat for en hyggelig og uforpliktende bunadsprat. Dersom du ikke har mulighet til dette, kan vi naturligvis nås på både telefon og e-post.

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.