Hardangerbunad med tilbehør

Ønsker du å kjøpe en ny Hardangerbunad? Embla Bunader har butikker i både Stavanger og Sandnes og på Kvadrat kjøpesenter der du selv kan bli guidet gjennom vårt store utvalg. Dersom vi skal ta dine mål anbefaler vi at bestiller tid på forhånd, slik at vi i fred og ro kan få de riktige målene for din nye Hardangerbunad. Det er også mulig å bestille tid utenfor butikkenes åpningstider. Våre medarbeidere fokuserer hundre prosent på å gi våre kunder en flott opplevelse når de kommer på besøk.

Dersom du velger å kjøpe en Hardangerbunad hos oss, avgir vi et løfte som forplikter oss til å gjøre vårt ytterste for lage din nye bunad. Skulle det være nødvendig med justeringer, gjøres dette i vår systue i Sandnes. Vi har garanti på passformen for din nye Hardangerbunad.

Vi er helt bevisste om vår rolle i forhold til å forvalte hele Norges felles kulturarv, og derfor har vi også en perfeksjonistisk tilnærming til klassiske bunadsmønstre og modeller. Samtidig vil vi også bidra i videreutviklingen av faget og akkurat som rebellen Hulda Garborg mener vi at man skal sette sitt individuelle preg på folkedrakten. Bunader handler om kultur og den er som kjent alltid i utvikling.

I tillegg til selve bunaden har vi naturligvis et stort utvalg av tilbehør som bunadsko, sølvsmykker, bunadskjorter, silkeskjerf, capes, bringeduk og alt annet du behøver for at din hardangerbunad skal bli akkurat som du ønsker.

Dersom du har spørsmål om bunader, tilbehør eller annet, er du alltid hjertelig velkommen til å besøke oss i våre butikker. Har du ikke muligheten til dette svarer vi både på telefon og e-post.