Nordlandsbunad med bunadsølv og annet tilbehør

Har du lyst til å kjøpe en ny Nordlandsbunad laget akkurat slik du ønsker den? Hos Embla Bunader i Stavanger og Sandnes er det bare å bestille en time så vi i fred og ro kan ta en snakk om hvordan du ønsker at din Nordlandsbunad skal være, og ta riktige mål slik at den passer perfekt når du behøver den. Vi har også et stort utvalg av tilbehør som skjorter, sjal, hårbånd, bunadsølv og annet som hører med.

En Nordlandsbunad er laget for å gå videre mellom generasjoner og derfor tar vi ingen snarveier, hverken med håndarbeidet eller kvaliteten på stoffet som brukes. På tilbakemeldinger fra våre kunder har det kommet fram at de er spesielt fornøyd med kvaliteten på broderiene som de sier skiller seg ut. Dette er fordi hver enkelt Nordlandsbunad lages av erfarne syere Som tar seg god tid med arbeidet.

Man skiller gjerne mellom skreddersøm og målsøm, selv om begge metoder innebærer å ta mål av kunden. Ved målsøm blir bunaden fabrikksydd for å spare tid og penger, mens man ved skreddersøm lager hele bunaden fra start til slutt for hånd. Når du kommer til oss og tar mål, kan vi garantere at den er skreddersydd.

Hvis det er behov for justeringer på din nye Nordlandsbunad gjør våre erfarne syere dette i vår systue i Sandnes. Det er passformgaranti på en Nordlandsbunad fra Embla bunader.

Kom gjerne innom en av våre butikker i Stavanger eller Sandnes for en hyggelig og uforpliktende bunadsprat. Dersom du ikke har mulighet til dette, kan vi naturligvis nås på både telefon og e-post.