Ny cape til din gamle bunad

Er du på leting etter en ny cape til din bunad? Embla Bunader har et bredt utvalg av forskjellig tilbehør til folkedrakter fra hele landet.

Når vi lager en ny bunad cape tas det ingen snarveier. Ved å kun bruke materialer av høy kvalitet fra noen få anerkjente produsenter og ta oss god tid med broderier og andre detaljer kan vi tilby deg en bunad cape som vil gi deg og din familie glede i mange år framover. Siden dette handler om vår felles kulturarv, tar vi vår oppgave meget alvorlig. Dette betyr dog ikke at alt er som i gamle dager. Vi vil gjerne bidra til faget ved å utvikle nye kolleksjoner og tilby nyskapninger som broderte hårbøyler og slips.

Syns du ikke det er nok å se bildene av bunad cape på internett, er du hjertelig velkommen til å besøke oss i en av våre to butikker i Stavanger og på Kvadrat Kjøpesenter. Her hjelper vi deg gjerne med å finne de riktige fargesammensetningene, samt at du får mulighetene til å se alt det andre bunadstilbehøret vi kan tilby. Her finner du vesker, bunadsko, bunader fra flere deler av landet, skjorter, belter, bunadsølv, strømper og alt annet som hører til bunaden. Alt av tilbehør kan kjøpes over internett, men vi anbefaler at du bestiller en prøvetime dersom du ønsker å kjøpe en bunad.

Dersom du har spørsmål om bunad cape eller noen av våre andre produkter, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon eller e-post.