Rogalandsbunad med sko, smykker og annet tilbehør

Går du med tanker om å kjøpe en Rogalandsbunad, anbefaler vi at du leser videre. Embla Bunader har spesialistbutikker i både Stavanger, Sandnes og på Kvadrat kjøpesenter. Her sørger våre erfarne medarbeidere for å ta riktige mål av deg, mens du samtidig kan fortelle mer om hvordan du ønsker at din nye Rogalandsbunad skal være.

Mange tenker kanskje at det finnes en rekke regler for hvordan en Rogalandsbunad skal se ut, men det er også mye frihet både for herre- og kvinnebunaden. Tradisjonelt sett ble det oppfordret til variasjon så lenge det var i tråd med bevart draktmateriale, og i rebellen Hulda Garborgs ånd mener også vi at man skal sette sitt individuelle preg på bunaden. Det er en folkedrakt, ikke en uniform, og Embla Bunader ønsker å være et raust og inkluderende sted som bidrar til at din Rogalandsbunad blir personlig.

En bunad med en rekke valgmuligheter

For deg som kunde i dag betyr det at du har en rekke valgmuligheter i alt fra selve bunaden til smykker, sko, skjorter og hodeplagg. Alt av høyeste kvalitet og i tradisjonelle sterke materialer. Ullstoffer fra Gudbrandsdalen Uldvarefabrik, lin fra Norge og Østerrike og brokade fra Norge og Paris. Håndarbeid ned til minste knapphull. Resultatet blir en Rogalandsbunad som kan være til glede i mange generasjoner framover.

I tillegg til Rogalandsbunad kan vi også levere Beltestakk fra Bø i Telemark, Nordlandsbunad, Hardangerbunad og en rekke bunader fra andre steder rundt om i vårt langstrakte land.

Kontakt oss i dag og bestill en time for måltaking. På denne måten kan vi utføre målingene i fred og ro. Har du spørsmål er det bare å stikke innom en av våre butikker eller send oss en e-post så svarer vi ved første anledning.