Rogalandssølv til bunaden

Har du en bunad fra Rogaland, men mangler bunadsølv? Embla Bunader har stor respekt for oppgaven med å videreføre vår felles kulturarv, og derfor firer vi aldri på kvaliteten. Det er ofte en kunst å kjøpe sølv, men vi bruker vår erfaring og kompetanse til å hjelpe deg med å finne Rogalandssølv som passer perfekt til din bunad.

Befinner du deg langt unna Rogaland kan du enkelt kjøpe bunadsølv over internett. Vi kan tilby fem forskjellige kolleksjoner av Rogalandssølv fra fire ulike sølvsmeder. Våre mest betydningsfulle partnere når det kommer til sølv er Vossasylv, Hasla (fossensylv) og Morild Bunadsølv. Bor du i Rogaland og vil se bunadssølv ferdig påsydd, vil vi gjerne invitere deg til en av våre butikker i Stavanger eller Sandnes.

Vi har sølv til Rogalandsbunad i flere varianter. Du kan få gravert sølv eller bunadsølv med filigransdekor. Vi er også den eneste forhandleren av nydelige brystsøljer til Rogalandsbunaden med Swarovski krystaller i mange praktfulle farger.

Husk å ta godt vare på ditt Rogalandssølv så det holder seg så fint og staselig som det burde være. Vårt beste råd er å pakke det bort umiddelbart etter bruk i syrefrie plastposer som oppbevares mørkt og tørt. Husk at du aldri skal ha en gummistrikk eller skumgummi i nærheten, da det får sølvet til å anløpe. Opplever du at ditt Rogalandssølv begynner å bli mørkt kan det vaskes med en liten myk børste og lunkent såpevann, bruk gjerne noen dråper Zalo og en teskje salmiakk per liter vann.

Har du en bunad fra Rogaland og vil vite mer om vårt utvalg av bunadsølv, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt over telefon, e-post eller besøk en av våre butikker. Vi gleder oss til å hjelpe deg.