Silkeskjerf, sjal og sko – Alt til bunaden

Når man tenker på bunader er ikke tilbehør som wienersjal, silkeskjerf og hårbånd det første man tenker på, men de er likevel avgjørende for at helheten fremstår på riktig måte. Det er også derfor vi på Embla Bunader har så høye krav til alt fra silkeskjerf til cape eller bunadspose. Her på våre nettsider kan du studere vårt utvalg, men vi anbefaler deg likevel å ta turen ned i en av våre butikker i Stavanger, Sandnes eller Kvadrat dersom du har mulighet til dette. Her kan du selv studere vårt utvalg og få svar på eventuelle spørsmål.

Våre erfarne medarbeidere venter med kunnskap som skal bidra til at du får nøyaktig den bunaden du ønsker deg. Selv om vi arbeider perfeksjonistisk med tradisjonelle mønstre, betyr det ikke at utviklingen har stagnert. Bunaden har alltid vært i kontinuerlig endring, og slik vil og skal det også være. Vi har silkeskjerf, bunadsølv og slips med egne design, i tillegg til det tradisjonelle tilbehøret.

Uansett om det gjelder bunaden, bunadskjorten eller et brodert storsjal, blir alt laget for hånd av rutinerte syere og vi bruker kun de aller beste kvalitetsstoffene på markedet. Dette er folkedrakter som skal vare i generasjoner og derfor tar vi ingen snarveier. Det er passformgaranti på all skreddersøm fra Embla bunader, og skulle det være nødvendig å gjøre noen justeringer kan dette hurtig gjøres i vår systue i Sandnes.

Har du spørsmål om bunadsko, bukseseler, hosebånd, bunadhatt, silkeskjerf, sjal, bunadsølv eller annet tilbehør til bunaden, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt på telefon eller e-post.