Stølebelte – En del av drakten

Opprinnelig brukte bruden stølebelte eller konebelte kun til bryllup, men etterhvert som tiden har gått begynte man også å bruke det til tradisjonelle høytider. Hos vil du finne tradisjonelle stølebelter, også kalt konebelte eller sølvbelte, som er håndlaget og holder høy kvalitet.

Prisene du ser er for et stølebelte der beltestøler og veskestøl er ferdig montert. Hvor mange støler beltet har avhenger av lengde. Beltespenne kan også kjøpes her i nettbutikken, og da monterer vi den på beltet for deg. For å finne den riktige lengden på beltet er det beste å foreta målingen mens man har bunaden på, men dersom den ikke er tilgjengelig kan man ta et midjemål og plusse på 2,5 centimeter. I nedtrekkslisten kan du finne de ulike standardmål, men dersom du har andre ønsker for ditt stølebelte, er det bare å sende oss en e-post. Vi kan lage alt på mål.

Embla Bunader er en spesialistforretning som fokuserer på den norske folkedrakten og dens tilbehør. Vi har en perfeksjonistisk tilnærming når det handler om å lage bunader, samtidig ønsker vi å bidra til å videreutvikle faget. I tillegg til stølebelte kan man også få broderte hårbøyler og slips. Vi er også stolte over vår egen Embla skjortekolleksjon.

Har du spørsmål om stølebelte eller om noen av våre andre bunadsprodukter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Bor du i nærheten vil vi gjerne invitere deg til å besøke en av våre to butikker. Her vil våre engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere hjelpe deg med å finne både konebelte, beltestøler, veskestøler og beltespenne, samt annet bunadstilbehør som matcher.