Sunnmørsbunad

Skal du kjøpe en ny Sunnmørsbunad til deg selv eller nær familie? Embla Bunader kan tilby Sunnmørsbunad til både menn og kvinner, samt at vi også har et bredt utvalg av tilbehør som vesker, sko, skjorter, sølv, capes, bunadsko, kniver, veskelåser og annet.

For oss er det et stort ansvar å forvalte vårt lands felles kulturarv, som folkedrakten jo er. Derfor har vi også brukt mye tid og energi på å finne de beste aktørene på de ulike fagfeltene. Våre ullstoffer kommer fra Gudbrandsdalen Uldvarefabrik, lin får vi både fra Norge og Østerrike og til broderiene får vi det fineste brodergarnet fra Rauma. Når vi lager en Sunnmørsbunad bruker vi ekstra god tid med arbeidet, for oss finnes det ingen snarveier når vi snakker om bunaden. Alt er håndarbeid helt ned til minste knappehull og alle bunader som kommer fra oss er ekte skreddersøm.

Vi anbefaler at du som ønsker å kjøpe en Sunnmørsbunad tar kontakt med oss og bestiller en prøvetime i en av våre to butikker i sentralt i Stavanger og i Kvadrat Kjøpesenter. Dette kan både være innenfor eller utenfor vanlige åpningstider. På denne måten kan vi uforstyrret presentere vårt håndverk og bruke vår erfaring og fagkunnskap til å finne en bunad som du kan ha glede av i mange år framover.

Tilbehør som sko, vesker, skjorter og lignende kan enkelt bestilles i vår nettbutikk og vi sørger for at de blir levert på deres dør.

Har du spørsmål om Sunnmørsbunad, tilbehør, prøvetime eller noe annet, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.