Telemark bunadsølv av høyeste kvalitet

Leter du etter nytt Telemark bunadsølv og syns du det er vanskelig å finne sølv med både fint design og høy kvalitet? Embla Bunader samarbeider kun med anerkjente sølvsmeder som Vossasylv, Hasla og Morild Bunadsølv.

Bunader er gjerne et klenodie som man ønsker skal gå i arv, gjerne i flere generasjoner, og da er det nødvendig at hver eneste detalj, søm og materiale holder aller høyeste kvalitet. Vi har stor respekt for oppgaven det er å forvalte vår felles kulturarv og derfor tar vi aldri noen snarveier.

Har du mulighet til å komme innom en av våre butikker kan vi sørge for at du får Telemark bunadsølv som passer aller best til dine farger. Vi har lang erfaring med bunader og kan hurtig hjelpe deg til en bunad du vil være glad i mange år framover. Dersom du ikke har mulighet til å besøke våre butikker, er det naturligvis mulig å bestille Telemark bunadsølv her i nettbutikken så sørger vi for at det blir trygt levert på din dør.

I tillegg til bunadsølv fra Telemark, har vi naturligvis også sølv og tilbehør til andre bunader, samt annet tilbehør som vesker, sjal, belter, hårbøyler, bunadsko og alt annet du behøver. Vi fører naturligvis tilbehør både til ham og henne.

Husk også at du skal ta vare på ditt Telemark bunadsølv. Når det ikke brukes skal det hurtig legges i syrefrie plastposer som oppbevares tørt og mørkt. Husk å ikke ha gummistrikk eller skumgummi i nærheten, da dette fører til at sølvet starter å anløpe.