Du har ingen varer i handlekurven.

Delsum: kr 0,00

Tilbehør til Rogalandsbunad

Dersom du har en Rogalandsbunad og behøver tilbehør, skal du bare fortsette å lese videre. Embla Bunader er en spesialforretning med kompetanse på vår kjente og kjære folkedrakt og her vil du finne alt du trenger av tilbehør til din staselige Rogalandsbunad.

Vi har to butikker, en i Stavanger og en på Kvadrat Kjøpesenter. Her kan man alltid komme innom i åpningstidene og se vårt utvalg med egne øyne. Etter mange år i bransjen står vi alltid til disposisjon for å finne riktig tilbehør slik at din Rogalandsbunad blir akkurat som du ønsker det. Vi har naturligvis tilbehør til Rogalandsbunad både for menn og kvinner, og ikke minst til barna. Ta gjerne turen innom for en hyggelig bunadsprat.

Dersom du ikke har muligheten til å besøke en av våre butikker, kan alt av tilbehør til din Rogalandsbunad kjøpes her i vår nettbutikk. Vi sørger for en ordentlig innpakning og en hurtig leveranse.

For oss er det en stor oppgave å forvalte en felles kulturarv, og derfor tar vi aldri noen snarveier uansett om det gjelder kvalitet på stoff og sølv eller tiden det tar å lage. Bunader skal gjerne gå i arv og da er det avgjørende at det er kvalitet helt ned i minste detalj. Fra Gudbrandsdalen Uldvarefabrik får vi ullstoffer, brokade kommer fra Paris og Norge og det fineste brodergarnet fra Rauma blir brukt på broderiene.

Har du spørsmål om tilbehør til Rogalandsbunad eller noen av våre andre bunader, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon eller e-post.

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.