KJØPSVILKÅR

Aldersgrense Minimumsalder for kjøp på nettstedet er 18 år.

Priser

Alle priser er oppgitt i norske kroner inklusive mva. Vi tar forbehold om prisfeil/trykkfeil i nettbutikken. Porto kr 65,- legges til alle bestillinger under kr 2.000,-. Alle bestillinger over kr 2.000,- sendes kostnadsfritt. Betaling
Vi bruker Klarna Checkout. Du kan betale produktene med et debetkort eller kredittkort. Du kan også velge betalingsutsettelse eller delbetaling med faktura fra Klarna. Varene er å anse som Embla bunaders eiendom inntil full betaling er mottatt.

Angrerett

Angrerettloven fastsetter 14 dagers full returrett på alle varer kjøpt utenfor fast utsalgssted. Dette gjelder ikke produkter som er laget spesielt for kundens mål. Du har krav på å få tilbake alt du har betalt inkl. porto, ekspedisjonsgebyr og postoppkravsgebyr, etter at varen har blitt levert tilbake. Returporto må dekkes av kunden, med mindre selger har misligholdt avtalen. Vi anbefaler at varene sendes som registrert pakke, da har du kvittering på at varene er sendt dersom pakken skulle komme bort underveis. Ved bruk av angrefrist skal vedlagt skjema fylles ut og returneres sammen med varene i originalemballasjen. Returpakker sendt i postoppkrav vil ikke bli hentet.

Garanti

Embla bunader AS leverer varer i henhold til produsentenes garantivilkår. Garantitid er begrenset til den garantitid produsentene leverer på det enkelte produkter og gjelder fra leveringstidspunktet. Forøvrig gjelder reklamasjonsreglene i norsk kjøpslov paragraf 32. Levering og leveringstid Varene vil vanligvis bli sendt 1-3 virkedager etter bestilling. Vi benytter A-post brev eller Postens Servicepakke. Pakker bruker gjerne 2-5 arbeidsdager etter forsendelse avhengig av strekning, og vi tar forbehold om hendelser utenfor vår kontroll. I høysesongen bør det beregnes 5-10 virkedager. Er vi utsolgt for varen(e) du har bestilt, vil vi ta kontakt med deg for å avtale om du ønsker delvis levering, og for å opplyse om forventet leveringstid. Ønskes delvis levering vil alle portokostnader i forbindelse med dette belastes kunden. For produkter som skal sys på mål beregner vi generelt 6-8 uker leveringstid, og noe lenger i forkant av 17. mai. Dersom du har en absolutt leveringsfrist som gjelder for bestillingen din ber vi om at denne blir formidlet, så vil vi kunne si om dette er en leveransetid vi kan garantere.

Force Majeure

Er Embla bunader forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den så som brann, innbrudd, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valuta restriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er Embla bunader fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den til den mangelfulle vares tilhørende kjøpesum.

Pakkesporing

Pakkesporing blir sendt deg pr. e-post når dine produkt(er) blir sendt fra vårt lager. Kontakt Posten kundeservice tlf: 810 00 710 eller e-post: kundeservice@posten.no dersom pakken din kun er forhåndsmeldt eller det er mer enn to-tre virkedager siden pakken har ankommet ditt postkontor. I samarbeid med Posten leverer vi også elektroniske hentelapper via e-post eller SMS for alle ordrer sendt med Postens Servicepakke.

Produktansvar

Hvis de solgte varer volder skade på gjenstander og dette skyldes at produktet ikke byr den sikkerhet som bruker eller allmennhet med rimelighet kunne forvente, er Embla bunader erstatningsansvarlig i den utstrekning slikt ansvar kommer i følge av lov 23. desember 1988 nr. 104 om produktansvar. Uavhentede pakker Hentes ikke pakken innen hentefristen, faktureres retur med kr. 300,- inkl. mva. for dekning av porto og forsendelsesutgifter. Ved bruk av angrefrist skal vedlagt skjema fylles ut og returneres sammen med varene.

Klarna

Vi bruker Klarna som leverandøren av kassen vår. Dette innebærer at vi kan overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna når siden med kassen er lastet opp, for at Klarna skal håndtere ditt kjøp. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.